Overname HRM@WORK door Proton Engineering

Overname HRM@WORK door Proton Engineering

 

Wij hebben het genoegen u te informeren dat wij onze bedrijfsactiviteiten uitbreiden middels de overname van HRM@WORK door Proton Engineering. HRM@WORK is hét werving- en selectiebureau voor de elektro- en installatietechniek. Zij bestaat ruim 16 jaar en heeft veel ervaring, kennis en relaties in deze branche zowel onder alsook boven de rivieren. Proton Engineering en HRM@WORK zijn beiden actief in de branche van elektro- en installatietechniek, maar leveren aanverwante diensten. De overname is een kansrijke strategische fit voor onze bedrijven met een bredere dienstverlening voor u.

 

Concreet houdt dit in dat we naast de diensten uitzenden en detacheren óók werving & selectie aanbieden vanaf functieniveau MBO-4. Veel voorkomende vacatures bij HRM@WORK zijn:

• Projectleider/-manager
• Contractmanager/ -beheerder
• Werkvoorbereider
• Engineer
• Accountmanager
• Calculator 

 

Er zal blijken dat er door de samenwerking van onze beide bedrijven meer synergie, daadkracht en slagvaardigheid ontstaat. Bovendien groeit het kandidatenaanbod en de geografische dekking.

Kortom: alle recruitment werkzaamheden in de elektro- en installatietechniek worden door ons verzorgd. Wilt u meer informatie over de (nieuwe) werkzaamheden die we voor uw bedrijf kunnen uitvoeren, bel of mail ons gerust! Of neem een kijkje op https://www.hrmatwork.nl

 

We vertrouwen erop u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Richard van Gils, Gerwald van Leenders en Jurriaan Korff (Proton Engineering) &

Hans Glas en Marcel Houwers (HRM@WORK)